Ga naar
Synergie Coaching

Contact

Compententie coaching

Coaching voor persoonlijke vooruitgang, geen standaard cursus, maar afgestemd op het individu. Door middel van zelfmanagement breed toe te passen.

Relatie counseling

De nadruk ligt op wederzijds begrip, communiceren op gevoelsniveau, inzicht in gedrag, gedachten en gevoelens. Zowel individuele als driegesprekken mogelijk.

BLOG

Een opkikker voor jezelf

Coaching is voor iedereen die bewust wil leven, zich wil ontwikkelen en/of durf heeft te veranderen!

Hoe gelijkwaardig is je relatie?

Wanneer ben je gelijkwaardig in een relatie?
Als je hetzelfde intelligentieniveau hebt?
Als je de huishoudelijke taken precies verdeeld hebt?

Stress

Kramp in je darmen, een samengeknepen maag of een brok in je keel. Allemaal hele normale lichamelijke reacties op spanning en stress.

Can’ t live… with, or without you

Spanning, stress, steeds weer onbedoelde ongewenste conflicten. Hoe kan het juist bij iemand waar je zoveel omgeeft steeds weer mis gaan?

Na de diagnose van adhd of asperger

Na jaren van twijfel, onzekerheden en vaak ook verwijten, is er dan eindelijk duidelijkheid, maar voor wie…?

‘Soms moet je ver weg om dichtbij te kunnen komen’

Deze tekst kreeg ik twee jaar geleden van een vriend mee, toen ik alleen naar Canada vloog, om mijn uiteengevallen familie te bezoeken.

Emoties, lastig of nuttig?

Heb jij weer, heb je je zo voorgenomen dat ene punt in de vergadering eens even haarscherp te verdedigen, schiet je ineens vol, overmant door je emoties ben je alleen maar aan het hakkelen, gemiste kans

Trouw - ontrouw

Trouw zijn aan elkaar = gebonden zijn!
Als mensen hun relatie ervaren als gebonden zijn, proberen ze vaak te vluchten, bijv. in werk, alcohol, sexualiteit en/of andere relatie. De laatst genoemde issues vallen onder de noemer ontrouw.

Opvoeden na de scheiding

Omdat kort na de scheiding de wonden nog niet zijn genezen, is communicatie extra moeilijk. Gevolg; escalaties stapelen zich op. Hoe kun je dan nog één lijn trekken?

Werken aan je relatie of gaan voor je gevoel

Staan deze haaks op elkaar?
Is werken aan je relatie onzin als het gevoel goed is?
Is werken aan je relatie zinloos als het gevoel niet goed is?

Jij moet veranderen!

Vaak kom ik rondom relatieproblemen onderlinge strijd tegen tussen de volgende fenomenen:

Op locatie, in de eigen praktijk of in de vrije natuur.

Fennetta van Weeghel nodigt u uit in praktijk of neemt u mee… Een extra dimensie bij Van Weeghel Coaching is de mogelijkheid voor wandelsessies in een rustig natuurgebied langs de IJssel. Tijdens de gesprekken bevordert het natuurlijke rivierlandschap een evenwichtig ambiance. Prima basis voor een proces van bewustwording en ontwikkeling.

FENNETTA VAN WEEGHEL

Mijn naam is Fennetta van Weeghel, coach, counselor en tevens oprichter van Van Weeghel Coaching en Synergie. Synergie is voor bedrijven ontstaan vanuit Van Weeghel Coaching.

In mijn loopbaan heb ik ruime ervaring opgedaan als coach, docent en manager binnen de psycho- sociale sector en het onderwijs. Verder heb ik diverse bestuur- en beleidsfuncties bekleed. Bovendien heb ik levenservaring op het gebied van ondernemen, management, zakelijke transacties en onderhandelingen m.n. in onroerend goed sector. Mijn certificaat voor coaching heb ik gehaald aan de Open Universiteit, waar ik ook de studie psychologie volg. De opleiding voor relatiecounselor heb ik gevolgd bij de Stichting Counselling Nederland. Het individuele coachen, counselen loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ervaar het als mijn tweede natuur. Dit is voor mij de drive om een eigen praktijk te runnen, en mij voornamelijk te richten op individuele gesprekken.

VAN WEEGHEL COACHING

Fennetta van Weeghel
Hendrik Evinkstraat 12
8274 AZ  WILSUM
T 06 - 23214502
E info@vanweeghel-coaching.nl

Door mijn lidmaatschap van de ABvC en RBCZ als Register Counselor is gehele of gedeeltelijke vergoeding bij veel zorgverzekeraars mogelijk, zie zorgwijzer.nl.